Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης με παρατάει, στρέφεται εναντίον μου»

«Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © Youtube / Star

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά την υποστήριξη της κατηγορίας-Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε σήμερα (6/4) την κατηγορία που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία και βρίσκεται προφυλακισμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης τους Τζωρτζίνας. Η ίδια μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δηλώνει την απογοήτευσή της για τη στάση που τηρεί πλέον ο σύζυγός της.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», δήλωσε στο Star η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγη ώρα μετά από όσα είπε στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από την ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης και πρόσθεσε: «Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο».

Μάνος Δασκαλάκης: «Τα στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αδιάσειστα»

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων προκειμένου να λάβει τη δικογραφία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και να υποστηρίξει την κατηγορία για τη δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι είχε κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας, τουλάχιστον όταν ήμασταν μπροστά. Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις αρχές για αυτό», είπε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης και πρόσθεσε: 

«Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχανε δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν παθολογικά αίτια. Για αυτό και κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα, κυρίως να πάρουμε μια απάντηση», είπε σε ερώτηση για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. 

Ερωτηθείς για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από μια κλήση που είχε λάβει, γνωρίζουν οι ίδιοι από το αρμόδιο τμήμα τι είχε γίνει, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» είπε, και συνέχισε: «Για άλλη μια φορά είχε πάει το παιδί στο Καραμανδάνειο για κάποιες μελανιές, οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες αρχές».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.«Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου αλλά η αλήθεια για τα παιδιά» ανέφερε σχετικά. Τέλος, απαντώντας σε ερώτημα για το εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι του τηλεφώνησε την πρώτη ήμερα αλλά μετά δεν απάντησε. «Δεν έχω να της πω τίποτα απολύτως».

Π. Παπαϊωάννου: Ο Μάνος απέναντι στη Ρούλα για τον θάνατο των παιδιών τους | Love It | 06/04/2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας ανέφερε πως ο εντολέας του είναι πεπεισμένος πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, πίσω από την οποία βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, πίσω από την οποία είναι η κατηγορουμένη» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού, μιας παιδικής ψυχής που τελέστηκε από την κατηγορούμενη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει την κατηγορία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του «για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του και ως φόρο τιμής στη μνήμη της Τζωρτζίνας». Ο κ. Καράμπελας χαρακτήρισε «αβάσιμους» και «εκτός ορίων λογικής» τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης σε βάρος των γιατρών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ