Ελλαδα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο πατέρας ξεσπά - «Το έχουν παρακάνει»

Διέψευσε μάρτυρα της Νικολούλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα
Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα © Pixabay

Πάτρα 3 παιδιά: Ο πατέρας στηρίζει τη μητέρα. Η νέα του δήλωση για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Το μήνυμα που έστειλε.

Στην Πάτρα η έρευνα για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Με μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα διέψευσε τα σενάρια περί κακοποίησης παιδιών από τη μητέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι τον ισχυρισμό αυτόν εξέφρασε μάρτυρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περί κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας. Συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε» έγραψε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Α. Μαστοράκου: Η μητέρα των τριών παιδιών με πήρε και μου έκανε παρατήρηση|28/3/22| ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ