Ελλαδα

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο στο Χαλάνδρι

Οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Εντοπίστηκε το ένα κρησφύγετο των δραστών στο Χαλάνδρι.

Κρησφύγετο των απαγωγέων του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Τρίτης (22/3) στο Χαλάνδρι, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη στην περιοχή υπόπτου για εμπλοκή στην υπόθεση

Εκτιμάται ότι αυτό είναι ένα από τα δύο κρησφύγετα των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κρησφύγετο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης. Φέρεται να το είχε νοικιάσει άνδρας από το Καζακστάν, που συνελήφθη εχθές (21/3).

Οι αρχές βρίσκονται στο εσωτερικό του για τον εντοπισμό DNA και στοιχείων για την υπόθεση. 

Να σημειωθεί ότι μόλις εχθές (21/3) οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι ύποπτο για την υπόθεση. Ο άνδρας έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., όταν στυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τον 45χρονο. Ο ύποπτος πλησίασε προς το μέρος τους και επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα που οδηγούσε. Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με τα υπηρεσιακά τους όπλα προς την πλευρά των τροχών και της μηχανής του Ι.Χ. αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν. Ο 45χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, κάτι που δεν κατάφερε. 

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλληφθεί απολογηθεί και προφυλακιστεί οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία. Μάλιστα, η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απαγωγέων που είχαν συλληφθεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ