Ελλαδα

Γιώργος Κυπαρίσσης-Απαγωγή: Νέα προσαγωγή υπόπτου στη ΓΑΔΑ

Εντοπίστηκε σε καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Νέα προσαγωγή υπόπτου για την υπόθεση - Καταδίωξη με πυροβολισμούς από την ΕΛ.ΑΣ..

Σε νέα προσαγωγή προχώρησε η ΓΑΔΑ για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από το Ντράφι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο σήμερα (21/3) στο Χαλάνδρι ύποπτο για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τον 45χρονο. Ο ύποπτος πλησίασε προς το μέρος τους και επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα που οδηγούσε. Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με τα υπηρεσιακά τους όπλα προς την πλευρά των τροχών και της μηχανής του Ι.Χ. αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν. Ο 45χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, κάτι που δεν κατάφερε. 

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλληφθεί απολογηθεί και προφυλακιστεί οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία. Μάλιστα, η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απαγωγέων που είχαν συλληφθεί.

Γιώργος Κυπαρίσσης - απαγωγή: Πώς έχει περιγράψει την υπόθεση ο επιχειρηματίας

Η απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, έληξε πριν από λίγες ημέρες, με τον ίδιο να επιστρέφει στην οικογένειά του και τους τρεις δράστες να βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά την απολογία τους. 

Πληροφορίες θέλουν οι αστυνομικοί να ήξεραν για το ποιοι ήταν οι τρεις απαγωγείς ήδη 10 ημέρες πριν απελευθερωθεί ο επιχειρηματίας, γι' αυτό και η σύλληψή τους έγινε λίγες ώρες μετά το τέλος της απαγωγής του επιχειρηματία. Στοιχείο που φέρεται να πρόδωσε τους απαγωγείς ήταν η συσκευή εντοπισμού που είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του εξ αρχής, για να παρακολουθούν τις κινήσεις του.

Οι αρχές αναζητούν τα κρησφύγετα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και τρία ακόμη πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση. 

«Με πέταξαν στο πάτωμα. Ήμουν δεμένος στα χέρια και τα πόδια, στα μάτια μου είχα ταινία και φορούσα κουκούλα. Κάποια στιγμή κάποιος με σήκωσε, μου έσκισε τα ρούχα και με άφησε μόνο με το εσώρουχο. Μου είπε «Από εσένα θέλω 2 εκατομμύρια». Του είπα ότι δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και τότε με χτύπησε με μια μπουνιά στο πρόσωπο και το στόμα. Σε αυτή τη κατάσταση έμεινα μια – δυο μέρες. Ύστερα με μετέφεραν αλλού, σε απόσταση πάνω από μία ώρα. Ίσως και δύο. Θυμάμαι, μάλιστα, το αμάξι στη διαδρομή να κάνει μια στιγμιαία στάση, σαν διόδια» ανέφερε ο Γιώργος Κυπαρίσσης σε νέα συνέντευξή του στο Mega και πρόσθεσε: 

«Στο δωμάτιο που με κρατούσαν, είχε ένα διπλό κρεβάτι, μια τηλεόραση και μια λάμπα για φως. Δεν είχε παράθυρα. Ήμουν πάντα μόνος. Όταν ήθελα κάτι, χτυπούσα την πόρτα και το ζητούσα. Όταν ήθελα να πάω τουαλέτα, φορούσα την κουκούλα και με πήγαιναν. Πρέπει να είχαν και κάμερα που με παρακολουθούσαν. Όταν ήθελαν να μιλήσουν μεταξύ τους, έβαζαν δυνατά την τηλεόραση για να μην ακούω. Δεν με είχαν νηστικό. Είμαι σίγουρος ότι μαγείρευαν αυτοί και μια φορά μου έδωσαν και σουβλάκια που είχαν βγάλει το περιτύλιγμα για να μην φαίνεται το μαγαζί». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ