Ελλαδα

Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε ο ύποπτος - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Οι πρώτες εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Πάτρα συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για το φονικό στην Ανδραβίδα
Στην Πάτρα συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για το φονικό στην Ανδραβίδα © patrisnews

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο βασικός ύποπτος για το φονικό εμφανίστηκε σε σπίτι. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Στην Ανδραβίδα έχει σημάνει συναγερμός, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής (04.03) εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε σπίτι στην Ανδραβίδα είχαν βρεθεί νεκροί οι γονείς και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών. Τραγική φιγούρα το τρίτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 12 ετών, το οποίο ήταν αυτό που ανακάλυψε το μακελειό.

Δημοσιεύματα στο patrisnews και το ilialive αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα, ο σπιτονοικοκύρης της κατοικίας όπου έμενε η οικογένεια, έκανε την εμφάνισή του στην κατοικία και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, με το οποίο απομακρύνθηκε. 

Ανδραβίδα: Αστυνομικοί έξω από το σπίτι του υπόπτου - Οι πρωτες εικόνες

Στο σημείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube, φαίνονται περιπολικά να έχουν αποκλείσει την περιοχή και αστυνομικούς να βρίσκονται εκεί, μην επιτρέποντας την πρόσβαση σε περαστικούς.

Ανδραβίδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

ilialive.gr - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του δολοφόνου στην Ανδραβίδα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο δράστης του φονικού στην Ανδραβίδα προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τα ακόλουθα γεγονότα:

  1. Το πτώμα της 37χρονης μητέρας και του 32χρονου πατέρας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού όπου διέμεναν με τα τρία παιδιά, δύο εκ των οποίων βρήκαν τραγικό θάνατο.
  2. Το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το νεκρό βρέφος βρέθηκε στην κούνια.

Αστυνομικοί επισημαίνουν ότι ο δράστης επιχείρησε να μετακινήσει τα πτώματα από το σημείο που έγινε το φονικό.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης έβαλε τα νεκρά σώματα σε καρότσι για να τα εξαφανίσει ΕΡΤ 3/3/2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα

Από την ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα - θύματα του άγριου, τετραπλού φόνου στην Ανδραβίδα, προέκυψε ότι «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο», όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Τσιόλα.

Και πρόσθεσε σχετικά με τα ευρήματα από την εξέταση στις σορούς των δύο παιδιών, ηλικίας τριών και δύο ετών: «Αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Αναφορικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, τόνισε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Ανδραβίδα: Εντατικές έρευνες για τον δράστη του τετραπλού φονικού | 04/03/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ