Ελλαδα

Ανδραβίδα: Αναζητείται ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Νέα στοιχεία για το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν τέσσερα μέλη οικογένειας - Δύο παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας
Ανδραβίδα: Τετραπλή δολοφονία © EUROKINISSI

Ανδραβίδα - Τετραπλή δολοφονία: Αναζητείται ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας - Πώς έγινε το έγκλημα - Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Η Ανδραβίδα είναι σοκαρισμένη από την τετραπλή δολοφονία, με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως να δείχνουν ότι αναζητείται ο δράστης του εγκλήματος, ο άνθρωπος που σκότωσε τη μητέρα, τον πατέρα και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας ήταν εκείνος που σκότωσε τη μητέρα και τα δύο παιδιά μόλις 6 και 2 ετών, ωστόσο, το τραύμα που φέρει στον αυχένα, όσο και η απουσία όπλου, έκαναν τις αρχές να αποκλείσουν το σενάριο για αυτοχειρία μετά τη δολοφονία των υπολοίπων μελών της οικογένειας στην Ανδραβίδα. Άλλες πληροφορίες θέλουν να αναζητείται από τις αρχές ο πρώην σύζυγος της μητέρας. 

Ανδραβίδα: Με διαφορετικό τρόπο δολοφονήθηκαν παιδιά και γονείς

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος επέλεξε να σκοτώσει τα θύματά του με διαφορετικό τρόπο. Τα δύο παιδιά, 6 και 2 ετών, αγοράκια και τα δύο, πέθαναν από ασφυξία, ενώ ο 30χρονος πατέρας και η 35χρονη μητέρα τους δέχθηκαν πυροβολισμό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα φέρει στο φως η ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να γίνει σήμερα (3/3) στον τόπο του εγκλήματος. 

Τα πτώματα των τεσσάρων νεκρών μελών της οικογένειας παρέμειναν στο σπίτι του φονικού, καθώς η έλλειψη ρεύματος καθιστούσε δυσχερές το έργο των αρχών. 

ilialive.gr - Έγκλημα στην Ανδραβίδα - Ο δολοφόνος σκότωσε μάνα , πατέρα και δύο μικρά παιδιά

Ανδραβίδα: Αναζητείται ο δράστης - Αστυνομικοί «χτενίζουν» τη γύρω περιοχή

Οι αρχές ήδη από το βράδυ της Τετάρτης (2/3) «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους φέρουν κοντά στον εντοπισμό του δράστη και την εξιχνίαση της νέας υπόθεσης δολοφονίας που συγκλονίζει την Ανδραβίδα. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαία και την Αττική.

Ο πρώην σύζυγος της 35χρονης φέρεται να αναζητείται από τις αρχές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πατέρα του 12χρονου παιδιού της οικογένειας, ο οποίος ζει στο Λουτράκι. 

Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Νεκρά τέσσερα μέλη οικογένειας - Το σημείο του εγκλήματος
Δολοφονία στην Ανδραβίδα © patrisnews.gr

Ανδραβίδα: Σε σοκ ο 12χρονος - Εντόπισε νεκρά τα μέλη της οικογένειάς του 

Το 12χρονο αγόρι, παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας της οικογένειας, ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες αντίκρισε νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του. Το παιδί φέρεται να έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Γείτονες μετέφεραν το μικρό αδελφάκι του, μόλις δύο ετών, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δυο παιδιά τους

Ανδραβίδα: Ο δράστης φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα μεταφέρει

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιο του και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Οικογενειακή φίλη μίλησε σε τοπικό ΜΜΕ για τη στυγερή δολοφονία: «Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σα χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει».

Με πληροφορίες από patrisnews, tempo24news και ileialive

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ