Ελλαδα

Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία - Αναζητείται άνδρας ως βασικός ύποπτος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν τέσσερα μέλη οικογένειας - Δύο παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας
Ανδραβίδα: Το σημείο της δολοφονίας των τεσσάρων ατόμων © EUROKINISSI

Ανδραβίδα - Τετραπλή δολοφονία: Εξετάζεται ο δράστης να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα - Το χρονικό του εγκλήματος

Οι αρχές στην Ανδραβίδα αναζητούν στοιχεία που θα τους φέρουν κοντά στη διαλεύκανση της τετραπλής δολοφονίας, τη στιγμή που εξετάζεται ο δράστης να επιχείρησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα των τεσσάρων θυμάτων του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δείχνει το γεγονός ότι το πτώμα της 37χρονης μητέρας και του 32χρονου πατέρας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού όπου διέμεναν με τα τρία παιδιά, δύο εκ των οποίων βρήκαν τραγικό θάνατο. Το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το νεκρό βρέφος βρέθηκε στην κούνια. 

Ανδραβίδα - Τετραπλή δολοφονία: Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος

Ολοκληρώθηκε σήμερα (3/3) η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και ήδη εξετάζονται τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την παρακείμενη αποθήκη, όπως και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

ilialive.gr - Έγκλημα στην Ανδραβίδα - Ο δολοφόνος σκότωσε μάνα , πατέρα και δύο μικρά παιδιά

Ανδραβίδα - Τετραπλή δολοφονία: Αναζητείται ο βασικός ύποπτος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, και αναζητείται ήδη από χθες.  Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν τέσσερα μέλη οικογένειας - Δύο παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας
Ανδραβίδα: Τετραπλή δολοφονία © EUROKINISSI

Ανδραβίδα: Με διαφορετικό τρόπο δολοφονήθηκαν παιδιά και γονείς

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος επέλεξε να σκοτώσει τα θύματά του με διαφορετικό τρόπο. Τα δύο παιδιά, αγοράκια και τα δύο, πέθαναν από ασφυξία, ενώ ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα τους δέχθηκαν πυροβολισμό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα φέρει στο φως η ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να γίνει σήμερα (3/3) στον τόπο του εγκλήματος. 

Τα πτώματα των τεσσάρων νεκρών μελών της οικογένειας παρέμειναν στο σπίτι του φονικού, καθώς η έλλειψη ρεύματος καθιστούσε δυσχερές το έργο των αρχών. 

Ανδραβίδα: Σε σοκ ο 12χρονος - Εντόπισε νεκρά τα μέλη της οικογένειάς του 

Το 12χρονο αγόρι, παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας της οικογένειας, ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες αντίκρισε νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του. Το παιδί φέρεται να έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Γείτονες μετέφεραν το μικρό αδελφάκι του, μόλις δύο ετών, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrisnews, tempo24news και ileialive

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ