Ελλαδα

Κατερινόπουλος - Θάνατος τριών παιδιών: Μπήκε ανθρώπινο χέρι

Τι δήλωσε για την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί με κούκλα στα χέρια
Παιδί με κούκλα στα χέρια © Pixabay / Sigmund

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα - Τα ερωτήματα που έθεσε.

Την εκτίμησή του για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα έδωσε μετά και τη συνέντευξη των γονιών ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι τα παιδιά «πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες» και μάλιστα Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να θέλει «να ενοχοποιήσει κανέναν».

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία “άνοιξε” στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή έδωσε ευρήματα […] Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ “μπήκε” ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των αρχών», είπε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «αν ήταν στο νοσοκομείο δεν είχαμε κόσμο, δεν είχαμε γιατρούς, είχαμε τις εφημερίες, θα καθυστερούσαν να πάνε… Μπορεί να υπήρχαν και κάποιες επισκέψεις κάποιων ανθρώπων να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Δεν ξέρουμε αυτοί οι επισκέπτες ποια ήταν η σχέση τους, υπάρχει και η ζήλια και ο φθόνος και όλα».

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των κοριτσιών και ανέφερε πως «δεν μπορώ να πω ότι τους ζηλεύω. Έζησα απώλεια, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν μπροστά μου και το γεγονός ότι μίλησαν στην εκπομπή σημαίνει ότι τους ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια και τους το εύχομαι να έχουν σύντομα θετικά αποτελέσματα».

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το pelop.gr, αύριο ή την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα δείξουν εκτός απροόπτου την αιτία του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ