Ελλαδα

Γεωργία Μπίκα: Βίντεο-ντοκουμέντο να ψάχνει το αυτοκίνητό της

Έξω από το ξενοδοχείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργία Μπίκα
Γεωργία Μπίκα © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας Μπίκα: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε και την δείχνει να ψάχνει το αυτοκίνητό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έξω από το ξενοδοχείο.

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα είδε το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, στο εν λόγω βίντεο, η νεαρή κοπέλα απεικονίζεται να ψάχνει το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το zougla.gr και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί πού ανήκει αυτή.

 

Το βίντεο - ντοκουμέντο για τη Γεωργία

 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της σύμβουλος Δημήτρης Γαλεντέρης, μετέφερε χθες τις «αιχμές» των Ελβετών για την καθυστέρηση στη δειγματοληψία των ούρων της Γεωργίας.

Σχετικά με το εάν μπορεί να ρίξει κάποιος κάτι στο ποτό που δεν ανιχνεύεται στις εξετάσεις, υπογράμμισε πως «υπάρχουν τοξικές ουσίες οι οποίες καθαρίζουν από τα ούρα πολύ γρήγορα και δεν ανιχνεύονται. Η μοναδική μας ευκαιρία για να τις βρούμε είναι να κάνουμε γρήγορα τη δειγματοληψία, εντός του 12ώρου, κάτι το οποίο σχολιάζεται και από τους Ελβετούς σύμφωνα με τα κλινικά στοιχεία που έλαβαν κι αυτοί πως η δειγματοληψία έγινε μετά από 16 ώρες και πλέον».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ