Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε

Η ζωή στην Τήνο και η εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη: Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη
Δολοφονία Άλκη: Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ποιος είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία. Κατάγεται από γνωστή οικογένεια της Τήνου. Νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Από γνωστή οικογένεια στην Τήνο είναι ο 25χρονος Έλληνας που παραδόθηκε για τη δολοφονία Άλκη. Ο Αλέξανδρος Βελαλόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Έχει παραδεχτεί ότι ήταν στο σημείο αλλά ισχυρίζεται ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία Άλκη Καμπανού. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του δήλωσε σήμερα Τετάρτη (09.02): «Θέλησε να παραδοθεί στις αρχές, βρέθηκε στη διάθεσή τους και ήρθε χθες. Παρουσιάστηκε, έγινε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και σήμερα ζήτησε προθεσμία. Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί».

Δολοφονία Άλκη: Η ζωή του 25χρονου στην Τήνο και η εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Μητέρα του 25χρονου είναι η Βαλεντίνα Γαβριελάτου, η οποία διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού και αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες. Ο πατέρας του εργαζόταν στο παρελθόν στην Παναγία της Τήνου.

Ο 25χρονος που παραδόθηκε για την υπόθεση με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, είχε εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί μια περίοδος όπου ενεπλάκη με οργανωμένους οπαδούς και τον κόσμο των τοξικών ουσιών. Δημοσίευμα στο iefimerida αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο ο πατέρας του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο από τη στεναχώρια του.

Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, που παραδόθηκε για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού
Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, που παραδόθηκε για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού

Οι γονείς του ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον 25χρονο να παραδοθεί στις αρχές, όταν τους κάλεσε στο σπίτι τους στην Τήνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 25χρονο και τη δολοφονία Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Μετά την παράδοση του 25χρονου, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τις έρευνες που συνεχίζονται:

«Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός».

Δολοφονία Άλκη: Νέες αποκαλύψεις για τη φονική επίθεση | 09/02/2022 | ΕΡΤ

Η στιγμή που δολοφονείται ο Άλκης Καμπανός - Το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Εν τω μεταξύ ο Alpha μετέδωσε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Άλκης Καμπανός, ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Δείχνει τρία αυτοκίνητα να φθάνουν στο σημείο. Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό. Οι δράστες τρέπονται σε φυγή. Σημειώνεται ότι αποκαλυπτική ήταν η κατάθεση φίλου του Άλκη στον ανακριτή για τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη φώναζε «Βοήθεια, δεν μπορώ, πονάω».

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από την δολοφονική επίθεση στον Άλκη – Όλα έγιναν μέσα σε 1 λεπτό

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ