Ελλαδα

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού ξεσπά για τη δολοφονία - Τι δήλωσε

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη: Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη
Δολοφονία Άλκη: Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία Άλκη: Η μητέρα του 19χρονου φιλάθλου του Άρη που δολοφονήθηκε, λέει «φτάνει πια» και ζητά «να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά».

Η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού ζήτησε να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία. Σε δηλώσεις της σήμερα Σάββατο (05.02) εξέφρασε την ελπίδα ο γιος της, που έπεσε νεκρός σε δολοφονική επίθεση οπαδών, να είναι το τελευταίο θύμα.

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…» ανέφερε η μητέρα του 19χρονου μέσω του Alpha.

Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου Άλκη

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την κηδεία του 19χρονου, η γιαγιά του ξέσπασε, λέγοντας ότι «τέτοια τομή που του κάνανε, κάνει μόνο χειρουργός ή μόνο φονιάς». 

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν; Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί» είχε πει.

«Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» είχε προσθέσει.

«Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν. Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο» είχε καταλήξει στις δηλώσεις της η γιαγιά του 19χρονου.

Γιαγιά 19χρονου Άλκη: «Να μη το ζήσει καμία άλλη μάνα» | 03/02/2022 | ΕΡΤ

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη συνεχίζονται, με την Αστυνομία να αναζητά έναν 20χρονο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ