Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος που αναζητείται - Τι λέει η ΕΛΑΣ

Το μαχαίρωμα οπαδών τον Μάρτιο του 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο στη Θεσσαλονίκη όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός
Το σημείο στη Θεσσαλονίκη όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία Άλκη: Αναζητείται ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία. Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

Με τις έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό.

Στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί, φέρεται να βρίσκεται στην Αλβανία.

Οι δυο τους κατηγορούνται για το μαχαίρωμα οπαδών του Άρη τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή του Χαριλάου. Η δίκη για την υπόθεση αυτή εκκρεμεί και ο 20χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση του 20χρονου, καθώς αποτελεί άτομο από το στενό περιβάλλον του 23χρονου και έχει και παρελθόν με περιστατικά οπαδικής βίας. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι είχε ταξιδέψει στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Πηγές της Αστυνομίας επισημαίνουν ότι είναι ύποπτος και δεν κατηγορείται. Δεν αποκλείουν, πάντως, εφόσον κριθεί απαραίτητο, να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Δολοφονία Άλκη: Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες | 5/2/22 | ΕΡΤ

Δολοφονία Άλκη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον 20χρονο

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αναφέρεται στον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

» Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ