Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 17χρονη κατήγγειλε 16χρονο για βιασμό

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
Βιασμός © Pixabay/Φωτογραφία Αρχείου

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 17χρονη από 16χρονο - Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη από 16χρονο. Η καταγγελία έγινε, χθες, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οπότε και κινήθηκαν αναζητήσεις που οδήγησαν στην άμεση σύλληψη του 16χρονου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα, η πράξη έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα, σε εξωτερικό χώρο.

Ο ανήλικος που συνελήφθη οδηγείται ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής.

Στο επίκεντρο η Θεσσαλονίκη 

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε για την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε πάρτι παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε πάρτι. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και την εισαγγελική έρευνα έχει ξεκινήσει ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε πάρτι στην πόλη.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, το θύμα που προχώρησε στην καταγγελία για βιασμό σε πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέες καταγγελίες έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Ζιώγας άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν σε εκείνον ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο το 2016 και 2018, αντίστοιχα» αποκάλυψε ο δικηγόρος. Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης

Παράλληλα, ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε και σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε, έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ