Ελλαδα

Ο γιος της Αχτσιόγλου και του Τζανακόπουλου έχει κορωνοϊό

Η ανάρτηση που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος
Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

H Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ότι ο γιος της έχει κορωνοϊό. Σε καραντίνα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο γιος της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα social media η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως γνωστοποιεί, τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παραμένουν σε καραντίνα. 

Μέχρι στιγμής τα διαγνωστικά τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί, βγαίνουν αρνητικά. «Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη» αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου.

«Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορωνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση», ολόκληρη η ανάρτηση από την Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία γνωστοποιεί ότι ο γιος της είναι θετικός στην Covid.

 

 

Η Έφη Αχτσιόγλου γέννησε το παιδί της τον Ιούλιο του 2021. «Έχω σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο» είχε παραδεχτεί για πρώτη φορά δημόσια σε συνέντευξή της τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ