Ελλαδα

Χαραλαμπόπουλος: Τι είπε για το συμβάν με τη Σάσα Σταμάτη

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος © NDP

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τι δήλωσε για το συμβάν με τη Σάσα Σταμάτη όταν πήγε να δει παράστασή του στο «Ακροπόλ».

Για το συμβάν με την Σάσα Σταμάτη στο θέατρο όπου συμμετέχει με την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους γι' αυτήν του τη στάση, αρχικά αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Θα με συγχωρέσετε, ξέρω ότι είσαστε πολλές ώρες εδώ, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια δήλωση», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο, αφού τελείωσε την παράσταση αλλά στη συνέχεια ανέφερε μόνο πως πρέπει να είμαστε «ενωμένοι όλοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Καλές γιορτές να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι».

Από την πλευρά του και ο συμπρωταγωνιστής του, Φάνης Μουρατίδης, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα, αρκούμενος να ευχηθεί σε όλους «Καλές Γιορτές».

Τέλος, ο Ρένος Ρώτας ωστόσο, ο οποίος παίζει επίσης στην παράσταση αποκάλυψε πως «συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση αν μείνει η Σάσα Σταμάτη. Δεν ξέρω πώς αντέδρασε η ίδια. Ήμασταν μέσα και καθυστερούσε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι ήταν η Σάσα Σταμάτη στο κοινό. Εμείς μάθαμε ότι ήταν στο κοινό η Σάσα Σταμάτη αφού έγινε το σκηνικό». «Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη, ξεκάθαρα», κατέστησε σαφές.

Τι συνέβη στο θέατρο

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος μπήκε στο θέατρο αλλά μία ταξιθέτρια την ενημέρωσε πως ο γνωστός ηθοποιός δεν θα ξεκινήσει την παράσταση αν δεν φύγει από το θέατρο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Σάσα Σταμάτη αποχώρησε διακριτικά από το θέατρο χωρίς να δημιουργήσει αντίλογο και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ