Ελλαδα

Παράνομες ελληνοποιήσεις: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκρυβε 320.000€

Οι αλλοδαποί που φέρεται να πήραν στα χέρια τους πλαστά έγγραφα από το κύκλωμα φθάνουν τα 3.000 άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκρυβε 320.000€
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκρυβε 320.000€ © Eurokinissi

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκρυβε 320.000€ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή τμήματος ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων που προχωρούσε σε παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο επικεφαλής του κυκλώματος έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του διοικητή του τμήματος ασφαλείας της Δυτικής Αττικής τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αγγίζει τα 320 χιλιάδες ευρώ. 

Σε έφοδο των «Αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ, που του ζητήθηκε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, εκείνος υποστήριξε πως δεν ήξερε τον κωδικό, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να αναγκαστούν να το ανοίξουν με τροχό.

Τότε αντίκρισαν το πλήθος των μετρητών που βρίσκονταν στο εσωτερικό και εκείνος απολογήθηκε, υποστηρίζοντας ότι είναι του θείου του και πως τα έκρυψε εκεί για ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλοδαποί που φέρεται να πήραν στα χέρια τους πλαστά έγγραφα από το κύκλωμα φθάνουν τα 3.000 άτομα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ