Ελλαδα

Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας, Αττική Οδό και Παραλιακή

«Κολλημένοι» οι οδηγοί στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη κι εν συνεχεία χαμηλές ταχύτητες έως τη συμβολή της με την Παραλιακή. 

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στα δύο ρεύματα της Θηβών στο ύψος του Μετρό Ανθούπολης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Δυσκολίες και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας και από το κτήμα Συγγρού μέχρι και την Πανόρμου ανά τμήματα, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Προβλήματα στην Κατεχάκη από Περιφερειακό Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην κάθοδο της Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από Λεωφόρο Αλίμου προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και χαμηλές ταχύτητες απο το ΣΕΦ μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά και στο ρεύμα προς Γλυφάδα αυξημένη κίνηση από το Δέλτα Φαλήρου έως την Λ. Αλίμου.

Πολύ δύσκολη η Λ. Αμφιθέας και στα δύο ρεύματα, η κάθοδος της Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Λ. Αλίμου και η Π. Τσαλδάρη από και προς την Καλλιρρόης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ