Ελλαδα

Τα Lay’s εκπλήρωσαν τις ευχές 10 παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος

Οι χαμογελαστές συσκευασίες που έκαναν παιδικά πρόσωπα να είναι ευτυχισμένα

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
ΤΕΥΧΟΣ 807
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνθρωποι που γελούν

Τα Lay’s στέλνουν δυνατό μήνυμα εκπληρώνοντας τις ευχές 10 παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος.

Οι πιο παρατηρητικοί ίσως να είχαν εντοπίσει από τον Αύγουστο στα ράφια κάποιες χαμογελαστές συσκευασίες Lay’s. Κάποιοι ίσως είχατε αναρωτηθεί «πώς κι έτσι;» και κάποιοι άλλοι, και βάζω και τον εαυτό μου ανάμεσα σε αυτούς, ίσως να αντέδρασαν στις χαμογελαστές συσκευασίες με χαμόγελο, που είναι γνωστό άλλωστε πως είναι μεταδοτικό. Για ποιον λόγο όμως βρίσκονταν εκεί οι χαμογελαστές συσκευασίες, δεν ήξερε κανείς μας, μέχρι που έγινε η μεγάλη αποκάλυψη. 

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media και τα Instagram accounts πολλών και διάφορων micro και macro influencers πλημμύρισαν με χαμόγελα και έξτρα πληροφορίες. Και κάπως έτσι μάθαμε πως οι χαμογελαστές συσκευασίες θα βρίσκονται στα ράφια μέχρι τον Δεκέμβριο, γιατί μέσα από αυτές τις συσκευασίες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου (1η Οκτωβρίου) και με το μότο τους «Μοίρασε χαμόγελα με Lay’s», τα Lay’s θέλησαν να περάσουν ένα πολύ δυνατό μήνυμα. 

Ότι ένα χαμόγελο αρκεί για να δώσει δύναμη στην ευχή και να δημιουργήσει πολλά καινούργια χαμόγελα. Φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με αυτές τις συσκευασίες τα Lay’s εκπλήρωσαν τις ευχές 10 παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος, χαρίζοντάς τους έτσι δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους και πολλά-πολλά χαμόγελα!

Οι ευχές των παιδιών –άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες– εκπληρώθηκαν και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μας έδειξαν την πραγματική δύναμη που μπορεί να κρύβει ένα απλό χαμόγελο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ