Ελλαδα

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του

Με 42 μαχαιριές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος για την άγρια δολοφονία της νονάς του
Περιπολικό - Αρχείο © EUROKINNISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 39χρονος που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Παραδόθηκε στην Αστυνομία πριν λίγη ώρα ο 39χρονος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Ιωνία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος -ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές- μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας και παραδόθηκε.

Ήταν μόνος του, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και θα ξεκινήσει άμεσα η ανάκριση, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο δράστης ρωτούσε την αδελφή του θύματος «αν είχαν νέα της»

Ο 39χρονος φαίνεται ότι προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνισή της, καθώς ρωτούσε την αδελφή του θύματος αλλά και γείτονες «αν είχαν νέα της».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άλλαξε μάλιστα και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις 48 ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 39χρονος -όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νονάς του- ρώτησε μέχρι και την αδελφή του θύματος «αν είχε κάποιο νέο της».

Το χρονικό της δολοφονίας
 
Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της. Οι οικείοι της την αναζήτησαν και απευθύνθηκαν στην αστυνομία όταν εκείνοι μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής

Εν τέλει, το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Εξαιτίας της κατάστασής του, ο γιος της άτυχης γυναίκας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όπως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ακολούθως, τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί την κατέβασε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Την εξαφάνισή της ερευνούσε η αστυνομία από την Πέμπτη και έπειτα από έρευνα οδηγήθηκαν σε κάποια συμπεράσματα. Στη συνέχεια, εντόπισαν τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ