Ελλαδα

Μητροπολίτης έστειλε την αστυνομία για την τήρηση των μέτρων

Ο Σιδηροκάστρου Μακάριος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σιδηρόκαστρο: Ο Μητροπολίτης έστειλε την Αστυνομία σε μοναστήρι για να εφαρμόσουν τα μέτρα
Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος © Romfea

Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος έστειλε την αστυνομία σε μοναχές στο χωριό Φαιά Πέτρα καθώς δεν τηρούσαν τα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού.

O μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, έστειλε την αστυνομία σε μοναστήρι της περιφέρειάς του, στο χωριό Φαιά Πέτρα, ώστε να συνετιστούν οι μοναχές στην εφαρμογή των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ στις Σέρρες, προχώρησε στην κίνηση αυτή για να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά και επειδή δεν θέλει να χαρακτηριστούν τα μοναστήρια της περιοχής του ως χώροι «αντιρρησιών» κατά του εμβολίου. Για να συνετιστεί η ηγουμένη ώστε «μην κάνει του κεφαλιού της» συμπλήρωσε.

«Εγώ ο ίδιος έστειλα την αστυνομία στο μοναστήρι για να έχουν τον φόβο δεν είναι ανεξέλεγκτοι αλλά δεν μπορεί να γίνονται κάθε μέρα. Πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά και να μην κάνουν του κεφαλιού τους. Είπα της μοναχής να προστατευτεί τόσο ίδια όσο και να προστατεύσει τους πιστούς που έρχονται στο μοναστήρι» δήλωσε, ζητώντας από τις μοναχές των μοναστηριών της περιφέρειάς του να σέβονται τα μέτρα που αποσκοπούν στη δημόσια υγεία.

Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου αποκάλυψε πρόσφατα, πως ιερέας έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, αν και εμβολιασμένος, όταν παραβρέθηκε σε γλέντι που προηγήθηκε γάμου που ο ίδιος τέλεσε.

Ο Μητροπολίτης Σιδ/στρου Μακάριος έστειλε την αστυνομία σε μοναστήρι

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ