- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Οκτώ κρούσματα σε γηροκομείο στον Βόλο
Πιθανολογείται πως ανεμβολιάστοι εργαζόμενοι μετέφεραν τη μόλυνση
Βόλος - Συναγερμός σε γηροκομείο: Οκτώ κρούσματα σε υπαλλήλους και φιλοξενούμενους.
Συναγερμός έχει σημάνει σε γηροκομείο στον Βόλο, στο οποίο έχουν καταγραφεί οκτώ κρούσματα κορωνοϊού, ενώ πιθανολογείται πως ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να μετέφεραν τη μόλυνση στη δομή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MagnesiaNews, τέσσερις φιλοξενούμενοι και τέσσερις εργαζόμενοι, έχουν νοσήσει.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών νοσηλεύεται με ήπια συμπτωματολογία στο Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι τρεις ηλικιωμένοι του γηροκομείου βρίσκονται σε καραντίνα μέσα στο ίδρυμα.
Ο πρόεδρος του γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το 70% του προσωπικού που αρνείται να εμβολιαστεί, τόνισε σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση περί υποχρεωτικών εμβολιασμών, πως θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα.
Μετάδοση από τους εργαζόμενους
Οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο είναι όλοι εμβολιασμένοι, αλλά φαίνεται πως η μετάλλαξη μεταφέρθηκε από τους εργαζόμενους. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του γηροκομείου.
Σημειώνεται πως από τους 55 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί μόλις οι 20
και στα τέσσερα θετικά τεστ στους εργαζόμενους, το ένα αφορά μια υπάλληλο που είχε ήδη νοσήσει και είχε υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου. Τα άλλα τρια κρούσματα στο προσωπικό αφορούν μια εργαζόμενη που είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ οι άλλες δυο εργαζόμενες ήταν ανεμβολίαστες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.