Κορωνοϊός: Πληροφορίες για πάνω από 4.000 νέα κρούσματα σήμερα
Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει νέο «μαύρο» ρεκόρ σε μολύνσεις Covid-19
Τις 4.000 ξεπερνούν σήμερα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, που θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ, καθώς η διασπορά του ιού παραμένει μεγάλη.
Περισσότερα από 4.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώνει σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώνονται το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να πλησιάσουν τις 4.300.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, είχε προϊδεάσει για ένα πολύ μεγάλο αριθμό σε νέα κρούσματα Covid-19. «Τα κρούσματα σήμερα θα είναι πάρα πολλά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.724 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 773 στην Αττική.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αριθμός δεν αποτυπώνει, όπως όλα δείχνουν, τη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς έγιναν λιγότερα τεστ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας έως και το μεσημέρι της Τρίτης, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ξεπέρασαν τα 3.000, με την καταγραφή να βρισκόταν σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.