- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βατόπουλος: Στην Ελλάδα θα την πάθουμε από τα πάρτι
Τι είπε για την περίπτωση της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας
Τον φόβο πως τα περιστατικά συνωστισμού θα προκαλέσουν νέο κύμα κορωνοϊού εξέφρασε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
Για την ελαφρά αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και τις εικόνες συνωστισμού που συνεχίζονται μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βατόπουλος συνόψισε τον φόβο του στη φράση «στην Ελλάδα από τα πάρτι θα την πάθουμε», τονίζοντας πως είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα.
Μιλώντας για την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, εξήγησε τη λογική του παγόβουνου, όπου λίγα επιφανειακά κρούσματα ενδεχομένως κρύβουν περισσότερα από κάτω, «αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο».
«Η Θεσπρωτία δεν ήταν στον χάρτη της πανδημίας όμως ξαφνικά βρέθηκε. Γι αυτό αν κάποιος νιώθει ότι μπορεί να είναι άρρωστος ας αποταθεί στο σύστημα υγείας. Όποιος έχει γρίπη ας πούμε ότι έχει κορωνοϊό μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Το παιχνίδι παίζεται στην γρήγορη διάγνωση», τόνισε ο κ. Βατόπουλος.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.