- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κορωνοϊός: Κλαίγοντας επέστρεψαν Έλληνες του εξωτερικού
Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Με δάκρυα στα μάτια επαναπατρίστηκαν 400 Έλληνες από το Λονδίνο, λίγο πριν απαγορευθούν οι πτήσεις, συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ελεγχθούν.
Με δάκρυα στα μάτια επαναπατρίστηκαν 400 Έλληνες από το Λονδίνο, λίγο πριν απαγορευθούν οι πτήσεις από και προς τη χώρα.
Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμανε συναγερμός προκειμένου να ελεγχθούν οι Έλληνες που επέστρεψαν από το εξωτερικό.
Οι επαναπατρισθέντες φορούσαν μάσκες και υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση.
«Σοκάρεσαι, ανατριχιάζεις και βουρκώνουν τα μάτια σου σε μισό δευτερόλεπτο όταν ακούς από το μεγάφωνο του αεροδρομίου, ευχόμαστε να είστε υγιείς», είπε βουρκωμένος και με φωνή που έτρεμε ένας από τους Έλληνες που επέστρεψε από τη Βρετανία.
«Οι γιατροί είναι πια κυβέρνηση. Εκείνοι λένε στον πρωθυπουργό τι μέτρα να πάρει» συμπλήρωσε ο άντρας.
«Στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερα προληπτικά μέτρα από την Αγγλία» δήλωσε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης από Λονδίνο.
«Δεν υπήρχε στη Βρετανία έλεγχος, ο περισσότερος κόσμος δεν φορά ούτε γάντια, ούτε και μάσκες. Στο αεροπλάνο όλοι φορούσαμε μάσκες, ο έλεγχος ήταν πολύ καλός στο Ελευθέριος Βενιζέλος», προσέθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.