- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: 50 άτομα πήγαν ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία
Ζητήθηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και να μπουν σε καραντίνα
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ζητεί εισαγγελική παρέμβαση και καραντίνα για 50 άτομα που έκαναν εκδρομή στην Τουρκία.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Νήσων Δωροθέα Κολυνδρίνη ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για τους 20 Βολιώτες και τους 30 Θεσσαλονικείς που επιστρέφουν από ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία. Η κ. Κολυνδρίνη ζητεί επίσης στην επιστολή με παραλήπτες, τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Υγείας και τον ΕΟΔΥ, όλοι οι εκδρομείς να μπουν σε καραντίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξιδιωτικό γραφείο που βρίσκεται στον Βόλο, μετέφερε τους εκδρομείς στη Θεσσαλονίκη για να αναχωρήσουν για Τουρκία. Το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο δεν απαντά στα τηλέφωνα. Για την ακρίβεια οι γραμμές δείχνουν να έχουν καταργηθεί.
Οι καταγγελίες στην αστυνομία έγιναν από δικηγόρο του Βόλου και έρευνες για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί έγιναν από ταξιδιωτικά πρακτορεία στον Βόλο. κ. Κολυνδρίνη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έγιναν από την δικηγόρο του Βόλου μέσω του Facebook. Η κ. Κολυνδρίνη ζητά τον ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο όλων όσων συμμετέχουν στην εκδρομή.
Αναλυτικά η επιστολή για το ταξίδι στην Τουρκία εν μέσω κορωνοϊού:
«Παρά τις καθημερινές συστάσεις της Κυβέρνησης και παρά τα αυστηρά μέτρα πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού της χώρας μας, από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες συνανθρώπων μας που παραβαίνουν επί της ουσίας τα όσα μέτρα έχετε εξαγγείλει.
Πενήντα άτομα-τριάντα από Θεσσαλονίκη και είκοσι από το Βόλο-βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία συμμετέχοντας σε οργανωμένη εκδρομή του τουριστικού πρακτορείου και επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη 17-3-2020.
Με ορατό τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, από τους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη εκδρομή, παρακαλώ όπως προχωρήσετε κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, σε ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο (ίσως να εξετάσετε και το ενδεχόμενο καραντίνας) με ότι αυτό συνεπάγεται, με στόχο την περιφρούρηση της υγείας όλων μας», καταλήγει η αντιπεριφερειάρχης για το ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.