- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλαμάτα: Η ζήλια τον «έσπρωξε» να βάλει φωτιά στη γυναίκα του
Οι γείτονες που άκουγαν τις φωνές της 39χρονης κάλεσαν την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών, στην οποία έβαλε φωτιά ο σύζυγό της από ζήλια, μέσα στο σπίτι τους στην Καλαμάτα.
Το έντονο αίσθημα της ζήλιας ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες, όπλισε το χέρι του 45χρονου ο οποίος περιέλουσε με βενζίνη κι έβαλε φωτιά στη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», οι καβγάδες του ζευγαριού από την Αλβανία ήταν συχνοί.
Όταν ο άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την 39χρονη μητέρα, τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 14 και 18 ετών, δεν βρίσκονταν στο σπίτι.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην αρχή της οδού Ακρίτα. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου και διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι γείτονες ήταν αυτοί που άκουσαν τις φωνές της 39χρονης και βλέποντας τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα, ειδοποίησαν τις Αρχές.
Οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη, που συνεχώς έψαχνε το σκυλάκι της. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.
Οι πυροσβέστες, όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα.
Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καβγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Σε βάρος του 45χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αμφότεροι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας υποστεί πολλά εγκαύματα, ενώ ο δράστης με ελαφρά εγκαύματα, κυρίως στα χέρια, νοσηλεύεται φρουρούμενος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.