- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Τα νεότερα για την 70χρονη που τραυματίστηκε
Τι αναφέρουν οι γιατροί για την πορεία της υγείας της
Στην Εντατική στον «Άγιο Σάββα» παραμένει η 70χρονη που τραυματίστηκε στο Πόρτο Χέλι μετά τη φονική σύγκρουση δύο σκαφών.
Καμία ανησυχία δεν προκαλούν πλέον στους θεράποντες γιατρούς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει η 70χρονη Ελληνίδα, η οποία τραυματίσθηκε βαριά στο τραγικό συμβάν στο Πόρτο Χέλι. Το βράδυ της Παρασκευής δύο σκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας 70χρονος και ένας 60χρονος (σ.σ. αδέλφια της τραυματισμένης γυναίκας) να βρουν τραγικό θάνατο.
Η 70χρονη συμπληρώνει ήδη 24 ώρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της Αθήνας «Άγιος Σάββας». Το πρωί της Κυριακής υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη η βαριά τραυματίας είναι εκείνα στον θώρακά της.
Οι θεράποντες γιατροί της γυναίκας εκφράζουν πλέον ανοιχτά την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της κατάστασης της υγείας της και εκτιμούν ότι η 70χρονη δεν θα χρειασθεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Όπως έγινε γνωστό, η ασθενής θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε νέα αξονική τομογραφία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η προειδοποίηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κάποιοι επιλέγουν να μην βγουν καν από το σπίτι τους
Πώς θα λειτουργεί και ποιες πλατφόρμες αφορά
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε την εικόνα της ΑΝΙΜΑ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.