- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Σύγκρουση δύο σκαφών κοντά στο Πόρτο Χέλι -Δύο νεκροί, μία τραυματίας
Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό
Σύγκρουση δύο σκαφών σε θαλάσσια περιοχή της Αργολίδας. Δύο νεκροί και μία τραυματίας ο τραγικός απολογισμός.
Τραγωδία στην Κοιλάδα του Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V. δύο νεκροί και μία 70χρονη γυναίκα διασωληνωμένη, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, η οποία διακομίζεται αυτή τη στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου στο νοσοκομείο Άργους, είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σφοδρή σύγκρουση δύο θαλασσίων σκαφών, στα οποία επέβαιναν συνολικά 13 άτομα.
Η σύγκρουση του φουσκωτού, στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι (δύο άνδρες, τρείς γυναίκες και πέντε παιδιά) με ένα ξύλινο πεντάμετρο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 3 Έλληνες συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες μόλις 350 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Θίνη Αργολίδας.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, μια γυναίκα 70 ετών, εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άργους. Στην περίπτωση που χρειαστεί ΜΕΘ θα διακομιστεί στο νοσοκομείο της Αθήνας «Άγιος Σάββας».
Οι δέκα επιβαίνοντες του φουσκωτού σκάφους έχουν βγει στην ακτή όπου υπάρχει γιατρός από το κέντρο υγείας Κρανιδίου, ενώ επι τόπου έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα.
Οι Γάλλοι υπήκοοι (δύο άνδρες και τρείς γυναίκες) που επέβαιναν στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος υποβλήθηκαν σε μία πρώτη αλκομέτρηση με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα ενώ θα γίνει και επιπλέον εξέταση στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση των σκαφών αναμένονται στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών προκειμένου να ερευνήσουν τη θαλάσσια περιοχή για τυχόν άλλον αγνοούμενο που μπορεί πιθανόν να επέβαινε στο ξύλινο αλιευτικό σκάφος.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα πλοία του Λιμενικού και άλλα παραπλέoντα σκάφη ιδιωτών σπεύδουν.
Σύμφωνα με πληροφόρηση από το Μέγαρο Μαξίμου, για το συμβάν στο Πόρτο Χέλι συνεχίζονται οι έρευνες και θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση από το Λιμενικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κάποιοι επιλέγουν να μην βγουν καν από το σπίτι τους
Πώς θα λειτουργεί και ποιες πλατφόρμες αφορά
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε την εικόνα της ΑΝΙΜΑ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.