- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σεισμός στην Αττική: Έγκυος η τουρίστρια που τραυματίστηκε από σοβάδες
Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έλενα
Μία τουρίστρια τραυματίστηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και μεταφέρθηκε στο Έλενα καθώς είναι έγκυος.
Αναστάτωση προκάλεσε στο λεκανοπέδιο της Αττικής ο σεισμός μεγέθους 5,1 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμού ή ζημιές. Ωστόσο μία τουρίστρια τραυματίστηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και μεταφέρθηκε στο Έλενα καθώς είναι έγκυος και οι γιατροί ήθελαν να ελέγξουν την κατάσταση του εμβρύου. «Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πανικόβλητος επισκέπτης φαίνεται ότι χτύπησε άθελα του με τον αγκώνα του επισκέπτρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», αναφέρει σχετικά η ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V., θα μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό όπου θα νοσηλευθεί προληπτικά για 24 ώρες.
Σημειώνεται ότι αυτό θεωρείται και το πιο σοβαρό περιστατικό καθώς όλες οι υπόλοιπες κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ αφορούν σε καταστάσεις πανικού και μικροτραυματισμούς. Σημειώνεται ότι προληπτικά θα νοσηλευθεί για ένα 24ωρο στο «Αγλαία Κυριακού» παιδί που μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο «Δαφνί» επιστρέφουν στα δωμάτια τους, καθώς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο κτίριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.