Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Κοσμος
Πίτσα, μακαρονάδα, οσομπούκο... Η γαστρονομική κληρονομιά της Ιταλίας αναμένει το πράσινο φως από την UNESCO
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Το νέο γαστρονομικό τοπίο της Αθήνας
Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει πολιτική αναταραχή
Έως τις 7 Δεκεμβρίου, 50 εστιατόρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο πιο urban food experience
Πώς η αμερικάνικη εταιρία πέρασε από τα σαλόνια των ’50s στα ψυγεία της Gen Z, χωρίς να χάσει το cult status της
Μάθε πώς να τα χρησιμοποιείς σωστά για ασφαλές και υγιεινό μαγείρεμα