Η Kim Kardashian είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε στο teaser του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η 34άχρονη σταρ είπε στην αδερφή της Khloe: «Μόλις πήρα τις εξετάσεις αίματος και είμαι έγκυος!».
Η Kim Kardashian αντιμετώπιζε διάφορα γυναικολογικά προβλήματα από την πρώτη της γέννα, ενώ σύμφωνα με τον γιατρό της, ο πλακούντας της είχε μείνει στην μήτρα από την πρώτη γέννα και έπρεπε να αφαιρεθεί αν ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί. Ωστόσο, η σταρ τα κατάφερε να μείνει για δεύτερη φορά έγκυος με εξωσωματική.
Η μητέρα της, Kris Jenner, με το που έμαθε ότι θα γίνει και πάλι γιαγιά, έστειλε συγχαρητήρια στο ζευγάρι μέσω Twitter γράφοντας: «Συγχαρητήρια! Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον καρπό του έρωτα σας! Είμαι τόσο ευτυχισμένη για εσάς παιδιά!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.