- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Survivor - Σταύρος Φλώρος: Ενδεχομένως να διακομιστεί στις ΗΠΑ - Προς Α. Δομίνικο οι γονείς του
Η νέα ανακοίνωση της Acun Medya για τον 22χρονο παίκτη
Survivor: Εκτός κινδύνου ο Σταύρος Φλώρος - Η νέα ανακοίνωση της Acun Medya για τον 22χρονο παίκτη
Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος παίκτης του Survivor Σταύρος Φλώρος σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Acun Medya.
Ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες 11 Μαΐου και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στην ανακοίνωση για τον παίκτη του Survivor αναφέρεται ακόμη ότι «σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση.
Παράλληλα, οι τοπικές αρχές, αστυνομία και λιμενικό σώμα συνεχίζουν τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.
Τρία μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο, καθώς από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε η άμεση μετάβασή τους δίπλα του.
Στον Άγιο Δομίνικο έχει ήδη φτάσει και ο Acun Ilıcalı.
Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στον Σταύρο και την οικογένειά του, με την ευχή για δύναμη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας του».
Survivor: Πώς έγινε το ατύχημα που προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του 22χρονου
Ο 22χρονος παίκτης του ριάλιτι χτυπήθηκε από σκάφος την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το αριστερό του πόδι από το γόνατο και κάτω και να τραυματιστεί σοβαρά στον δεξιό του αστράγαλο.
Ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του και γλίτωσε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι του Survivor και o παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, προσπαθούν να συνέλθουν από τις σκληρές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, πρόεδρος της Acun Medya, αναχώρησε εσπευσμένα από την Αγγλία για τη Δομινικανή Δημοκρατία και σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος έκανε ψαροντούφεκο με τον συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό. Κάποια στιγμή, το σκάφος χτύπησε με τις προπέλες των εξωλέμβιων κινητήρων του τον νεαρό και τον τραυμάτισε σοβαρά.
Οι περιγραφές για τα όσα ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Ο Σταύρος Φλώρος χάνει αίμα και ο συμπαίκτης του προσπαθεί να τον βγάλει στην στεριά. Το σκάφος φέρεται να σταμάτησε στο σημείο, με τον χειριστή του να αναφέρει πως δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του 22χρονου.
Οι πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν συγκεχυμένες. Υπήρχε στη θάλασσα η προβλεπόμενη σήμανση; Πώς κινήθηκε το σκάφος που χτύπησε τον 22χρονο Έλληνα; Τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας; Όλα αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση όπως επισημαίνει η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι.
Σε ανακοίνωσή του το Πολεμικό Ναυτικό της Δομινικανής Δημοκρατίας, αναφέρει ότι το σκάφος επέστρεψε το πρωί της περασμένης Κυριακής σε ναυπηγείο, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε ανοιχτά της νήσου Σαόνα. Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης, το πλοιάριο κατευθυνόταν προς το νησί κατά τη διάρκεια τουριστικής εκδρομής, όταν χτύπησε κατά λάθος, όπως είπε, τον Έλληνα παίκτη του Survivor.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό cult χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.