- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μόλις αποκάλυψε αν φέτος τελειώνει το Maestro
Λίγοι κατάλαβαν την αιχμή του δημιουργού και του CEO του καναλιού, χθες στην αβάν πρεμιέ του 1ου επεισοδίου της 3ης σεζόν
Η δήλωση όλο νόημα του Παπακαλιάτη και στιγμιότυπα από τη χθεσινή αβάν πρεμιέ του πρώτου επεισοδίου του Maestro
Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «Maestro» στο MEGA, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το καστ της δημοφιλούς σειράς έδωσαν «το παρών» στην αβάν πρεμιέρ του πρώτου επεισοδίου.
Δημοσιογράφοι, συντελεστές της μεγάλης παραγωγής και στελέχη του σταθμού βρέθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου. Ο Chief Content Officer του MEGA Κωνσταντίνος Σούσουλας καλωσόρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους ηθοποιούς της σειράς και μίλησε για την ξεχωριστή πορεία του «Maestro», της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix.
«Ήρθαμε εδώ στην Εθνική Πινακοθήκη για να παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της τρίτης και τελευταίας - τελευταίας; - σεζόν του "Maestro". Θέλω να ευχαριστήσω τον Χριστόφορο και όλους τους ηθοποιούς του "Maestro" για αυτό το υπέροχο ταξίδι, τη Foss Productions, το ΕΚΟΜΕ και το Netflix», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σούσουλας.
Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για την ολοκλήρωση αυτής της δημιουργικής διαδρομής που ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια: «Ήθελα να φτιάξω μια ταινία αποτελούμενη από πολλές μικρού μήκους. Κι ακριβώς επειδή στο "Maestro" είχα την τύχη να συνεργαστώ με τόσο καλούς ηθοποιούς που ο καθένας έχει δώσει στον χαρακτήρα μια άλλη διάσταση, αυτό είναι "βούτυρο στο ψωμί" για έναν δημιουργό ώστε να μπορέσει να γράψει μια ιστορία από τόσες διαφορετικές οπτικές».
Στην ερώτηση αν η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία, ο δημιουργός αρκέστηκε να δηλώσει: «Νομίζω ότι αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ. Η αλήθεια είναι ότι οι χαρακτήρες έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σαν όχημα προκειμένου να πεις πάρα πολλά πράγματα. Δε συμβαίνει πολύ συχνά στην τηλεόραση να έχεις μια ιστορία όπου όλοι είναι πρωταγωνιστές και ο καθένας έχει πολλές διαφορετικές οπτικές. Υπήρξα πολύ τυχερός σαν δημιουργός σε σχέση με αυτό και επομένως, όταν έχεις τόσο καλούς ηθοποιούς, το σκέφτεσαι σοβαρά αν θα γράψεις και τέταρτη σεζόν». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια της τρίτης σεζόν του «Maestro» και να υποβάλουν ερωτήματα στον δημιουργό και το καστ. Το Q&A με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον συντονισμό και όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου αναμεταδόθηκε μάλιστα ζωντανά μέσω TikTok Live από τον επίσημο λογαριασμό του MEGA, @megatvcom. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Κωνσταντίνος Μπερικόπουλος, Τόνια Μαράκη, δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, μοιράστηκαν στιγμές από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς και εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για έναν μεγάλο κύκλο που οδεύει προς την ολοκλήρωσή του αυτόν τον Δεκέμβριο στο MEGA.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.