- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασίλης Μπισμπίκης για παπαράτσι: Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς
Τι δήλωσε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προσφάτως
Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του - Τι δήλωσε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προσφάτως
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» για την καριέρα του, τον τρόπο ζωής του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποιον καιρό αλλά και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη
Για την περιπέτεια της υγείας του: «Δυστυχώς όχι, δεν φοβήθηκα. Δεν έκοψα το κάπνισμα. Καπνίζω, αλλά πολύ λιγότερο, πίνω, αλλά πολύ λιγότερο. Προσέχω με έναν τρόπο, αλλά δεν φοβήθηκα. Ανακάλυψα μετά από αυτό το περιστατικό ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο».
Για το κίνημα MeToo: «Δεν με στενοχωρεί που με έναν τρόπο "έσπασε" αυτό το σπυρί, ας πούμε, και βγήκε στην επιφάνεια. Με στενοχωρεί που έμεινε μόνο στο θέατρο και δεν πήγε άλλου. Με έναν τρόπο το στοχοποίησε, λες και δεν συμβαίνει σε άλλα επαγγέλματα».
Για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ερωτευμένος. Απολαμβάνω τον έρωτα» και πρόσθεσε: «Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν ή όχι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο άνθρωποι κανονικοί».
Σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν: «Χυδαία τα "πεσίματα". Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».
«Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.