TV & Media

Kanye West: Θέλω τρίο με την Michelle Obama και την Bianca

Aκόμα μια προκλητική δήλωση του ράπερ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kanye West: Θέλω τρίο με την Michelle Obama και την Bianca 

Aκόμα δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Kanye West ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με την πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama.

Ο ράπερ του ρωτήθηκε στο podcast "The Download" την Τρίτη με ποια θα ήθελε να κάνει ένα «τρίο» μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censoriι. «Μichelle Obama», απάντησε ο West αφού το σκέφτηκε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια και πρόσθεσε: «Πρέπει να πάω με τη γυναίκα του προέδρου».

Η περίεργη σχέση του West με τον Οbama 

Το 2009, ο West διέκοψε την Taylor Swift στη σκηνή των MTV Video Music Awards, όταν εκείνη παρέλαβε το βραβείο Moonman για το καλύτερο γυναικείο βίντεο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο West άρπαξε το μικρόφωνο και είπε: «Yo, Taylor, χαίρομαι πραγματικά για σένα, θα σε αφήσω να τελειώσεις. Αλλά η Beyoncé είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών». Εκείνη την εποχή δέχτηκε έντονη κριτική για τις ενέργειές του από μουσικούς, διασημότητες και θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου του Obama.
Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα για μια συνέντευξη στο CNBC το 2009, ο Obama ακούστηκε να δηλώνει: «είναι ένας μαλάκας***", αναφερόμενος στο περιστατικό. Το υλικό με τον Οbama να μιλάει για τον West διέρρευσε και στη συνέχεια έγινε viral. 

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο People μερικά χρόνια αργότερα, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ρωτήθηκε με ποιον θα προτιμούσε να κάνει παρέα: με τα μέλη της τηλεοπτικής εκπομπής Duck Dynasty (διάσημοι κυνηγοί πάπιας!) ή με τον West; Η απάντηση του Obama ήταν διπλωματική. Επέλεξε μεν τους κυνηγούς πάπιας («θα είχε πλάκα»), αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει πόσο εκτιμά το ταλέντο του West. «Η μουσική του είναι εκπληκτική! Εχω πολλά τραγούδια του στο iPad μου...».

To 2015 o Οbama συμβούλευσε τον West  να προσέχει λίγο περισσότερο με τα... μηνύματά που στέλνει. «Δεν μπορείς να μιλάς για πράγματα όπως ''μία όμορφη, σκοτεινή, διεστραμμένη φαντασία''», είπε αναφερόμενος σε στίχο του ράπερ. «Υπάρχουν πολλοί που έχουν χάσει τη θέση τους στο Κογκρέσο λέγοντας τέτοια πράγματα», έλεγε με αφορμή τις πολιτικές προθέσεις του ράπερ. 

Τον Μάιο του 2018, ο West συμμετείχε σε μια δίωρη συνέντευξη με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Charlamagne tha God, όπου επέκρινε τον Οbama επειδή δεν του ζήτησε συγγνώμη αφού τον αποκάλεσε "jack***" το 2009.