TV & Media

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως μια παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες»

«Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία»

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαίρη Συνατσάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη για την ερμηνεία δηλώσεών της © Instagram / mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη για την ερμηνεία των δηλώσεών της - Ο τρόπος που την παρουσιάζουν και η κόρη της, Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε σήμερα (20.4) καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν δηλώσεις σχετικά με τον σεξισμό και την πατριαρχία.

Η Μαίρη Συνατσάκη για την ερμηνεία δηλώσεών της

«Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία, γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα "να μην υπάρχουν φύλα". Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Με ενοχλεί, γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που λέω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι. Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο, θέλω να είναι ισότιμα. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. Τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας», είπε η Μαίρη Συνατσάκη και εξήγησε ότι κατά καιρούς της «χρεώνουν» δηλώσεις που δεν έχει κάνει. 

«Το να με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτά που λέω. Πραγματικά, πιστεύω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές κουβέντες», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0oule9o5hwh)

Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη λέξη της κόρης μου ήταν γάτα, ούτε μαμά, ούτε μπαμπά»

«Η πρώτη της λέξη ήταν γάτα, ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Από τον πρώτο μήνα της μάθαινα νοηματική. Είναι χρήσιμο, γιατί τα παιδιά έχουν το κλάμα κι εκείνη δεν έχει αυτή την εσωτερική αναστάτωση να επικοινωνήσει αυτά που θέλει. Τη λατρεύω, πονάω σχεδόν από αυτή την αγάπη», ανέφερε.

«Ο Ίαν σαν μπαμπάς είναι πάρα πολύ καλός, πάρα πολύ παρών. Σαν ζευγάρι αντιμετωπίσαμε την πρόκληση του να μην χάσουμε εμάς. Μπήκα με λίγη περισσότερη έπαρση στο κομμάτι αυτό, επειδή η επικοινωνία μας πριν από το παιδί ήταν άριστη. Όχι, δυσκολεύεσαι, είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Επειδή είχαμε πολύ καλή βάση, μιλάμε με έναν τρόπο διαφορετικό τώρα, βαθύναμε κι εμείς λίγο περισσότερο σε αυτά που λέμε. Παραδεχτήκαμε περισσότερα πράγματα και το νικάμε», είπε η Μαίρη Συνατσάκη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ