TV & Media

Η Μαίρη Συνατσάκη κινείται νομικά για τα σχόλια που δέχθηκε μετά την ανάρτηση για τη γυναικοκτονία

Αφορούσε την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαίρη Συνατσάκη: Κινείται νομικά για σχόλια που δέχθηκε στα social media
© NDP

Μαίρη Συνατσάκη: Κινείται νομικά για σχόλια που δέχθηκε στo instagram

Την νομική δίοδο θα ακολουθήσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα προσβλητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media έπειτα από την ανάρτηση που πραγματοποίησε με αφορμή την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη.

«Κράζετε τους άντρες, αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί ποιος θα σας προστατεύει;», σχολίασε κάποιος με την ίδια να απαντά ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο αναρωτήθηκε από τι ένας άντρας πρόκειται να προστατεύσει μια γυναίκα;

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Όπως καταλαβαίνετε, αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει πάλι τα σχολιανά μου για αυτό το βίντεο που είπα τέσσερις λέξεις. Δημιούργησα όλη αυτή την αναστάτωση. Για το παιδί μου έχω ακούσει, για τον έτσι μου… αλλά για το επόμενο μήνυμα που έλαβα, τραβάω κόκκινη γραμμή» δήλωσε μια μέρα μετά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Εν τω μεταξύ διαβάζω τα μηνύματά σας και είστε σοκαρισμένοι και μου λέτε «πω πω ποιος τα γράφει αυτά/πως γίνεται να τα λένε έτσι;». Ανέβασα το χθεσινό σαν αστείο. Δηλαδή είναι από τα πιο ελαφριά που μου έχουν γράψει αυτές τις ημέρες. Αν σας σόκαρε μη δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο γιατί θα χάσετε την ελπίδα σας για την ανθρωπότητα» πρόσθεσε.

Με μία νέα ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη ενημέρωσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά και έχει ήδη στείλει στον δικηγόρο της κάποια από τα αισχρά σχόλια που έλαβε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ