Ελλαδα

Συνατσάκη: Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

«Το τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη © Instagram/ mairiboo

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγησή της για τις τρεις φορές που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση. - Τι είπε για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ότι έχει πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μίλησε για όλους αυτούς τους λόγους που κάνουν μία γυναίκα να μην μπορεί να μιλήσει εύκολα για την παρενόχληση που έχει δεχθεί. 

Αφορμή για την εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη στάθηκαν οι καταγγελίες που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε. 

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω. Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινα 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει και μιλάγαμε για αυτά τα πράγματα και το θυμήθηκα τότε», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. 

«Το τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω», είπε η παρουσιάστρια. 

Γιατί Μίλησε Τώρα Η Σοφία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ