TV & Media

Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη
Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη © NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιάννης Φέρτης: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του - Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

Στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, η κηδεία του Γιάννη Φέρτη, τον οποίο αποχαιρέτησαν πλήθος καλλιτεχνών.

Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο κοιμητήριο είναι και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Τα βλέμματα τράβηξε η κίνηση της Μαρίνας Ψάλτη, τελευταίας συζύγου του Γιάννη Φέρτη, η οποία έσπευσε να αγκαλιάσει την Ξένια Καλογεροπούλου για να την συλλυπηθεί. Η Ξένια Καλογεροπούλου υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη από το 1962 μέχρι και το 1972.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0lfaxe9csc9)

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της, η κα Καλογεροπούλου είπε πως «η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν».

«Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ», είπε σε άλλο σημείο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0khaa5ivi5t)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ