- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Γιάννης Φέρτης: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του - Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, η κηδεία του Γιάννη Φέρτη, τον οποίο αποχαιρέτησαν πλήθος καλλιτεχνών.
Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο κοιμητήριο είναι και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.
Τα βλέμματα τράβηξε η κίνηση της Μαρίνας Ψάλτη, τελευταίας συζύγου του Γιάννη Φέρτη, η οποία έσπευσε να αγκαλιάσει την Ξένια Καλογεροπούλου για να την συλλυπηθεί. Η Ξένια Καλογεροπούλου υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη από το 1962 μέχρι και το 1972.
Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της, η κα Καλογεροπούλου είπε πως «η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν».
«Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ», είπε σε άλλο σημείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.