- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Λουκέτο» στην ιστοσελίδα left.gr του ΣΥΡΙΖΑ
Oι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν σε άλλες θέσεις όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου
ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισε το left.gr - Δεν απολύονται οι εργαζόμενοι
Έκλεισε μετά από 12 χρόνια λειτουργίας το left.gr, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ενημερωτικής ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου η ειδησεογραφική ροή σταμάτησε «για να προετοιμαστούν οι απαραίτητες αλλαγές και θα επιστρέψουμε σύντομα έχοντας γυρίσει σελίδα», ενώ τονίζεται πως κανένας από τους εργαζόμενους δεν θα χάσει τη δουλειά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του σάιτ έχουν μεταφερθεί (προσωρινά) στο Γραφείο Τύπου του κόμματος και ορισμένοι στην κομματική εφημερίδα Αυγή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του left.gr:
«Ήταν κάπου εκεί στα τέλη του Απρίλη του 2012, στα ταραγμένα χρόνια των μνημονίων, όταν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ πήραν τη δύσκολη απόφαση να στήσουν μια ιστοσελίδα που θα χρησίμευε σαν εργαλείο για να φτάσει η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ (-ΕΚΜ!) σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
Ξεκινήσαμε τις πρώτες μας δημοσιεύσεις, "ερασιτεχνικές" αλλά γεμάτες ζωντάνια και πάθος για την αλλαγή που έπρεπε να έρθει, είδαμε αμέσως την ανταπόκριση των αναγνωστών μας, βάλαμε τα δυνατά μας και... τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Το left.gr έγινε σημείο αναφοράς του κόσμου της Αριστεράς ευρύτερα και του ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα, οι επισκέπτες μας είναι χιλιάδες καθημερινά, οι ακόλουθοί μας στα κοινωνικά δίκτυα αριθμούν σήμερα δεκάδες χιλιάδες, οι δημοσιεύσεις μας έχουν φτάσει στο ιλιγγιώδες νούμερο των 440 χιλιάδων.
Και πέρα από τα νούμερα, αποτελέσαμε βασικό εργαλείο διάδοσης των εκδηλώσεων των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της πανδημίας, δώσαμε χώρο για τους προσυνεδριακούς διαλόγους, παρακολουθήσαμε με αγωνία εκλογικές αναμετρήσεις, βοηθήσαμε να φτάσει η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε γωνιά, και όλα αυτά τα κάναμε, ελπίζουμε, με αξιοπρέπεια και συνέπεια.
Δώδεκα χρόνια μετά, ήρθε η ώρα και για το Left.gr να αλλάξει σελίδα. Από το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου η ειδησεογραφική ροή θα σταματήσει για να προετοιμαστούν οι απαραίτητες αλλαγές και θα επιστρέψουμε σύντομα έχοντας γυρίσει σελίδα!
YΓ1.: Για να μη δημιουργηθούν στρεβλές εντυπώσεις, κανένας εργαζόμενος του left.gr δεν χάνει την δουλειά του.
ΥΓ2. σε πρώτο πρόσωπο:
Τάσο, Ηλία, Δώρα, Λίνα, Μαρία, Τάσο, Αλέξανδρε, Γιάννη, Όλγα, Ηλία (που μας "έφυγες" νωρίς...), Αρίστο, Αδάμο, Μαρία, Βάσω, Κατερίνα, Χρήστο, Κωστή, Ιωάννα, Κωσταντίνα, Παντελή, Σπύρο, και όσοι και όσες άλλοι μοιραστήκαμε τις βάρδιες, την αγωνία της είδησης, το άγχος των εξελίξεων, τα ξενύχτια και τις δύσκολες μέρες, τις χαρές, τις απογοητεύσεις και τις προκλήσεις, ευχαριστούμε για το ταξίδι!»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.