TV & Media

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της - «Αυτό που ήμουν, δεν είμαι πια»

Και εξήγησε τον λόγο σε βίντεο στο Tik Tok

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της © NDP PHOTO

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της και εξήγησε τον λόγο σε βίντεο στο Tik Tok

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλάζοντας τελείως τη ζωή και την καθημερινότητά της. Μάλιστα, επέλεξε να αλλάξει και το όνομά της, κάνοντας γνωστή την απόφασή της με ένα σύντομο βίντεο στο Tik Tok. 

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει επιλέξει μία «Καθαρή Ζωή», μακριά από τις ουσίες. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα ναρκωτικά, τη δύσκολη εφηβεία της, αλλά και το πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί. Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο αλλαγών στη ζωή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της και να λέγεται πλέον «Αίθρα». 

Ποιο είναι το νέο όνομα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη» λέει η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok. Μάλιστα, εξηγεί στη λεζάντα του εν λόγω βίντεο: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή!»

@aithralykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκήπισα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ πρωτότυπος ήχος - Ανέζα 🚬🚬11

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ