TV & Media

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού με τον Απόστολο Γκλέτσο μετά από δύο μήνες γάμου

Η εξομολόγηση 25 χρόνια μετά το διαζύγιο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
© NDP PHOTO

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο χωρισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο και ο λόγος που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο μετά από δύο μήνες γάμου

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο τους, το 1998. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok προχώρησε σε μία εξομολόγηση για το διαζύγιό τους 25 χρόνια πριν.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και πρόσθεσε: 

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς, δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…» σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

@mariaelenilykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»FilmoraGoVideoEditor&Maker

♬ Deep house - TOKYO Lonesome Blue

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα στα 15 τα ναρκωτικά - Έπιασα πάτο»

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να παίρνει ναρκωτικά στα 15 της χρόνια.  «Περάσανε πολλά χρόνια από τότε που έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν είναι μια ιστορία που έχουν περάσει 4-5 χρόνια που τελείωσε. Φέτος έκλεισα 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα τα ναρκωτικά. Οπότε, τώρα αισθάνθηκα δυνατή ώστε να μπορέσω να αρχίσω να το επικοινωνώ. Δεν είμαι δηλαδή καινούργια σε αυτή την αλλαγή ζωής. Έχω δει πολλά πράγματα σε αυτά τα 20 χρόνια και μπορώ να έχω μια άποψη. Ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ με τον κόσμο και να πω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μια πιο σωστή αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει παιδεία. Πολλοί γονείς φοβούνται, τσακώνονται με τα παιδιά τους, εναντιώνονται με αποτέλεσμα το παιδί να απομακρύνεται περισσότερο», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και συνέχισε:

«Εγώ, όταν το είπα στη μάνα μου και της είπα ότι θέλω να γίνω καλά, ήταν δίπλα μου. Δε με κόντραρε και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έδωσε δύναμη αυτό. Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με δυο πολύ έντονες προσωπικότητες για γονείς. Δεν υπήρχε κοινή ροή ανάμεσά τους… Μεγάλωσα πολύ ανατρεπτικά. Η αγάπη της μάνας μου ήταν απλόχερη, με είχε παντού μαζί της… Βαριόμουν με τα παιδιά της ηλικίας μου… Ήθελα να ξεφύγω, ήθελα να διαφέρω, ήθελα να κάνω παρέα με μεγαλύτερους, ήθελα να κάνω πράγματα που δεν κάνανε οι υπόλοιποι της ηλικίας μου για να διαφέρω. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι έκανα παρέα με μεγαλύτερους από πολύ μικρή. Ήθελα μονίμως κάτι άλλο… Εμείς, που πέφτουμε στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα χάπια θέλουμε να μας προσέξουν. Έχουμε ανασφάλεια, θέλουμε την προσοχή… Αν είμαστε καλά στο μυαλό, στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν αναζητούμε να κάνουμε κάτι ή να ξεφύγουμε. Προφανώς, είχα κι εγώ τα θέματά μου», είπε σε άλλο σημείο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε ακόμη ότι είχε ξεκινήσει τα ναρκωτικά λίγα χρόνια πριν φύγει από το σπίτι της και όταν ήταν ακόμη ανήλικη. «Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 αλλά τα ναρκωτικά τα είχα ξεκινήσει από τα 15. Στα 18 πήγα να μείνω μόνη μου στο κέντρο. Όλοι είχαν φύγει να σπουδάσουν κι εγώ ήμουν η μόνη στην παρέα που είχα δικό μου σπίτι στο κέντρο. Γινόταν το έλα να δεις. Όλοι ερχόντουσαν σπίτι μου. Μπαινοβγαίνανε dealers… κανονικά, μια τρέλα. Κάποια στιγμή έπιασα πάτο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα. Αν δεν είχα βγει από αυτό και αν δεν έπιανα πάτο και δεν έβλεπα άλλα πράγματα, μπορεί να ήμουν τώρα ένα ψωνισμένο κοριτσάκι… Ευτυχώς είχα αυτή τη μάνα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού… Δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να το αποφύγει αυτά, πρέπει να δοκιμάσεις τη ζωή σου. Ένας έφηβος πρέπει να δοκιμάσει τη ζωή του, μπορεί όχι όσο εγώ αλλά δε ξέρω αν μπορεί να τα αποφύγει κάποιος τελείως…. Όταν άρχισα να γυρνάω μόνη μου σπίτι και να πίνω κόκες, έφευγα από την παρέα και πήγαινα σπίτι για να πιω κόκες, τότε ταρακουνήθηκα και αποφάσισε να σταματήσω», κατέληξε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct5gmxfg51bl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ