- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μπορεί αν δεν έμπλεκα να είχα άλλη πορεία
Η ανάρτηση- εξομολόγηση
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στέλνει το δικό της μήνυμα για τα ναρκωτικά, αποκαλύπτοντας ότι είναι 17 χρόνια καθαρή.
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δηλώνει 17 χρόνια καθαρή από τα ναρκωτικά και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ζωής μακριά από τις ουσίες.
«Αυτά τα 17 χρόνια καθαρίζοντας από παρέες και ουσίες έχοντας μαζέψει τα κομμάτια μου ξεκινούσα να κάνω κάτι επαγγελματικό, αλλά δυστυχώς πάρα πολλές φορές το σταμάταγα. Δεν είχα μάθει να ολοκληρώνω πράγματα. Και αυτό με έκανε να αλλάζω δραστηριότητες.... Και μέσα στο χάσιμο των ναρκωτικών και όλης αυτής της Ζωής δεν έμαθα να έχω στόχους..Άργησα να βάζω στόχους.», γράφει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Η ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου
Ζήσε μια Ζωή καθαρή. Ζήσε μια Ζωή αληθινή. Δεν χρειαζόμαστε πολλά. 17 χρόνια τώρα με ανακαλύπτω, με βελτιώνω, με ορίζω. Μπορεί αν δεν έμπλεκα να είχα άλλη πορεία. Αλλά θα είχα την ίδια σοφία?
Η Ζωή που έχω διαλέξει είναι μοναχική. Δεν μπορείς να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που πίνουν είτε αλκοόλ, είτε κάνουν ναρκωτικά. Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτι κάνουν. Δυστυχώς δεν είσαι “in” αν δεν κάνεις... Πλήττω με τέτοιες διακρίσεις. Δεν πίνω αλλά κάνω κέφι!
Αλλά δεν θα βγω όπως έβγαινα παλιά... Και αυτό όχι γιατί μεγαλώνω... Αλλά γιατί θέλω ουσία... Η ουσία είναι να ξυπνάω το πρωί, να είμαι ευγνώμων, να περπατάω, να κάνω διαλογισμό, να κολυμπάω ( ναι και τον χειμώνα! ), να οργανώνω την μέρα μου,να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, να μην ενοχλώ κανέναν, να μιλάω σωστά, να επικοινωνώ σωστά, να γελάω, να διαφωνώ, να ηρεμώ, να ζω στην φύση, να διαβάζω, να ακούω μουσική, να βλέπω ντοκιμαντέρ, να χορεύω ( χωρίς σταγόνα αλκοόλ!!), να ακούω....
Αυτά τα 17 χρόνια καθαρίζοντας από παρέες και ουσίες έχοντας μαζέψει τα κομμάτια μου ξεκινούσα να κάνω κάτι επαγγελματικό, αλλά δυστυχώς πάρα πολλές φορές το σταμάταγα. Δεν είχα μάθει να ολοκληρώνω πράγματα. Και αυτό με έκανε να αλλάζω δραστηριότητες.... Και μέσα στο χάσιμο των ναρκωτικών και όλης αυτής της Ζωής δεν έμαθα να έχω στόχους..Άργησα να βάζω στόχους.
Από το 2014 που έκανα κάποιες παραγωγές στο θέατρο και έπαιξα, έμαθα να βάζω και να ολοκληρώνω τους στόχους μου. Το χάος μόνο σε εμένα έκανε κακό. Με διέλυε.
Με κούραζε. Το γύρισα. Το έκανα ισορροπία. Ξέρεις ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο. Άλλοι ξέρουν από πάντα τι θέλουν. Άλλοι πάλι όχι. Δεν σε ορίζουν αυτά.
Η ψυχή σου, οι τρόποι σου, το φέρσιμο σου, τα λόγια σου..
Δεν ήθελα πανεπιστήμιο. Ήθελα να εργαστώ. Και το έκανα μέχρι που σταμάτησα γιατί έπρεπε το 2003 να με γιατρέψω. Να με κάνω καλά.. Μετά τα πράγματα πήραν άλλη πορεία στην Ζωή μου.. Η Ζωή με πάει αλλού..την ακολουθώ. Εύχομαι σε ανθρώπους με εξαρτήσεις να ξεφύγουν και να αρχίσουν να ζούνε. Να αγαπήσουν τον εαυτό τους και την ίδια τους την Ζωή. Μην ακούτε τι λέει ο κόσμος. Μόνο τους χτύπους της καρδιάς σου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
«Το ONE στέκεται σταθερά στο πλευρό των δημοσιογράφων του» σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός
Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους και τα όμορφα λόγια για τον παρουσιαστή
Η νέα δημοσκόπηση της QED για το pod - Σταύρος Θεοδωράκης και Αντώνης Καρπετόπουλος αναλύουν τα δεδομένα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.