TV & Media

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε την σύνδεση στον αρχιμανδρίτη Ηλιουπόλεως

Η παρουσιάστρια έκλεισε την σύνδεση στον ιερωμένο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε την σύνδεση στον αρχιμανδρίτη Ηλιουπόλεως
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατερίνα Καινούργιου: Έκλεισε την σύνδεση με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (27/2) ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, ο οποίος δεν επέτρεψε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη να παραστεί σε εκδήλωση κοπής πίτας, επειδή ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ο αρχιμανδρίτης συγκρούστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου,. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είπε: «Μην γίνεστε με την προπέτειά σας, άνθρωποι που οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα».

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε λέγοντας: «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή και αν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού, πότε θα έρθει η κυρία Καρυστιανού…».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον του αρχιμανδρίτη, αναφέροντας ότι: «Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι θα τον κλείσω, θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων και των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Δεν με ενδιαφέρει τι λέτε, αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Εκμεταλλεύεστε τον πόνο, χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως «εύκολη λύση»! Ντροπή σας, πάτερ, ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ