- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάκης Λαζόπουλος: «Μπαίνει» σε σειρά του MEGA
Ο Λάκης Λαζόπουλος έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, επιστρέφει στην μικρή οθόνη, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική σειρά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ θα μπει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όπως αναφέρεται ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδύεται έναν δικηγόρο, ο οποίος θα υπερασπιστεί τους διασωθέντες του ναυαγίου, με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα.
Μιλώντας προ μηνών σε τηλεοπτική εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει σχετικά «Μου λείπει η τηλεόραση η κωμωδία. Ωραίο είναι το δράμα και μου αρέσει πάρα πολύ που έχουν επιστρέψει οι ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πάντα των σειρών. Δεν μπορώ τα ριάλιτι, δε μου αρέσει καθόλου, τα βαριέμαι, δεν έχω δει ποτέ μου. Το θέμα είναι ότι μόλις μπεις στην τηλεόραση ‘ρολοποιείσε’, ότι πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι. Έτσι και αλλιώς, όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, εκτός από ορισμένους ηθοποιούς που είναι κακοί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.