- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του
«Η δικιά μου απώλεια δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων γονιών», είπε ο ηθοποιός
Οδυσσέας Σταμούλης: Ο ηθοποιός για τον θάνατο του γιου του και την αφόρητη απώλεια
Ο Οδυσσέας Σταμούλης βίωσε το 2023 την απώλεια του γιου του. Ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του παιδιού του και σημείωσε ότι «ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς» που χάνουν τα παιδιά τους.
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του
«Θα χαρακτήριζε τη χρονιά που πέρασε εφιάλτη. Δεν το συζητάμε. Αγγελούδια, παιδάκια γονείς χάνουν κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουνε έναν πατέρα, ας πούμε, αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω λοιπόν γι’ αυτό και ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δικιά μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Θέλω να σας πω ότι η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις, είτε δεν τον ξέρεις. Εγώ δεν μίλησα ποτέ ούτε κάλεσα κανένα να του πω για τον πόνο μου», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε ενώ είχε πάει για κολύμπι στους Φούρνους Ικαρίας, όπου διέμενε, τον περασμένο Αύγουστο.
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απουσία από την τηλεόραση και τα media
«Η απουσία μου από την τηλεόραση έχει σχέση και με δική μου επιλογή, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω μια ωραία σειρά, ένα ωραίο ρόλο», είπε σε σχετική ερώτηση ο Οδυσσέας Σταμούλης και ρωτήθηκε για το κομμάτι της δημοσιότητας: «Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος».
Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που του έχουν φερθεί τα media, ο Οδυσσέας Σταμούλης απαντά: «Μου έχουν φερθεί άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί με θυμώνει και με προσβάλλει αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.