- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα»: Οι δύσκολες στιγμές της Μαρκέλλας Γιαννάτου μετά τη γέννα
Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τα όσα βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης της
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της σειρά «Μάγισσα» του ANT1, την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.
Πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα», μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ενώ τους τελευταίους μήνες συζητήθηκε λόγω του χωρισμού της με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους.
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μόλις οκτώ μηνών κόρη της, ενώ αποκάλυψε όσα τη δυσκόλεψαν στη γέννα της.
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι δυσκολίες της γέννας
«Πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη. Μελιώ τη φωνάζω. Μελία είναι το όνομά της. Το είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια. Μελία είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου. Δε μου συνέβη καμία περίεργη λιγούρα. Γενικά στη ζωή μου τρώω μια φορά την ημέρα σαν γεύμα. Το πρωί πίνω τον καφέ μου, τρώω κριτσίνια, φρούτα, τσιμπολογάω. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα, πεινούσα κι αυτό μου έβαλε κιλά», ανέφερε αρχικά.
Η ηθοποιός μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε λίγο πριν αλλά και μετά τη γέννα: «Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το που έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν έκλαψα σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Δε ξέρω τι ήταν. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν κι η μαμά μου κι ένιωθα ασφάλεια».
«Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα Covid. Στο γύρισμα έβλεπαν βιντεάκια μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα», πρόσθεσε.
«Επειδή κόλλησα Covid έπαθα κάτι κι έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Με το που μπήκα στον μήνα μου, είχα έτοιμη τη βαλίτσα έτσι κι αλλιώς. Επειδή κόλλησα Covid, έπαθα ένα πράγμα, νομίζω ότι λέγεται χολόσταση. Έφυγα ξαφνικά γιατί μιλούσα με μια φίλη μου και της είπα ότι έχω μία φαγούρα στα χέρια αργά τη νύχτα και μου είπε να πάρω τον μπαμπά μου, που είναι γυναικολόγος.
»Πήρα τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και του είπα ότι με τρώνε τα χέρια μου. Μου είπε: "Κλείσε και πάρε τον γυναικολόγο σου". Οπότε έγινε ένα αγχωτικό πράγμα και λέω τι συμβαίνει τώρα; Τον πήρα και μου είπε: "Έλα αύριο το πρωί με το βαλιτσάκι σου να το πάρουμε γιατί αυτό είναι επικίνδυνο". Δε ρώτησα τι ήταν. Πήγα και τελικά δεν πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω», εξομολογήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.