TV & Media

Βάνα Μπάρμπα: Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας

«Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία, είναι τρομερή η σχέση» ανέφερε η ηθοποιός.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βάνα Μπάρμπα: Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας
Βάνα Μπάρμπα: Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας © NDPPHOTO / NDP PHOTO

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Υπέρ της τεκνοθεσίας, κατά της παρένθετης μητέρας η Βάνα Μπάρμπα - «Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία, είναι τρομερή η σχέση» ανέφερε η ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα (17.1) η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cygth2n2ytn5)

Βάνα Μπάρμπα: Είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας

Η ηθοποιός, η οποία έχει μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, τόνισε ότι: «Θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι. Για μένα αυτό που μετρά απ' όλα είναι η αγάπη».

«Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας.

Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ' όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cygtepqloew9)

Για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα

 «Η μητέρα μου έχει άνοια. Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να φέρεται σαν μωρό και αυτό με συγκλονίζει. Μου κόβει την ψυχή. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων κι έκλαιγα. Έβλεπα την μανούλα μου και έλεγα “που θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;”. Όλοι βλέπουμε το τώρα, είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cygtbhoi6r89)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ