TV & Media

Η Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Βενετίας - Η αντίδραση όταν της ζήτησαν να φύγει από το κόκκινο χαλί

Ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει, ώστε να έρθουν οι επόμενες καλεσμένες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Καγιά: Στο Φεστιβάλ Βενετίας βρέθηκε το μοντέλο και παρουσιάστρια - Πώς αντέδρασε όταν της ζήτησαν να αποχωρήσει από το κόκκινο χαλί.
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρέθηκε η Βίκυ Καγιά © Instagram/Vicky Kaya

Βίκυ Καγιά: Στο Φεστιβάλ Βενετίας βρέθηκε το μοντέλο και παρουσιάστρια - Πώς αντέδρασε όταν της ζήτησαν να αποχωρήσει από το κόκκινο χαλί.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου βρέθηκε η Βίκυ Καγιά.

Το βράδυ της Πέμπτης, το μοντέλο και παρουσιάστρια πήγε στην προβολή της ταινίας «Ferrari» και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Φορώντας ολόσωμη, vintage φόρμα Giorgio Armani με παγιέτες, με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και γυμνή πλάτη, η Βίκυ Κάγια περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

 Όπως όμως φαίνεται στο βίντεο δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει, ώστε να έρθουν οι επόμενες καλεσμένες, οι οποίες περίμεναν στην ουρά.

Η ίδια η Βίκυ Καγιά δεν φάνηκε να πτοείται από την παρατήρηση που δέχθηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Συνέχισε τη φωτογράφισή της και αποχώρησε ψύχραιμα από το κόκκινο χαλί, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους followers της στο Instagram.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ